Søk

Om oss

Datarekvisita Norge AS er en norskeid kompetanseleverandør innenfor datarekvisita og IT-utstyr. Selskapet markedsfører et komplett sortiment av kvalitetsprodukter innenfor data- og kontorrekvisita, hardware og Software. Vi legger stor vekt på å være en preferert serviceleverandør med kompetanse, dyktige konsulenter, rask levering og ikke minst konkurransedyktige betingelser.

Datarekvisita Norge AS er en av Norges ledende leverandører av kontor- og datautstyr til det norske bedriftsmarkedet. Datarekvisita Norge AS fører produkter fra alle kjente merkevarer og har et produktspekter som omfatter kontor- og datarekvisita, møteromsinstallasjoner og  IT-utstyr.

Datarekvisita Norge AS omsatte i 2013 for kr 99 MNOK, og er en landsdekkende leverandør med alle de fordeler dette innebærer for våre kunder

Selskapet har hovedkontor på Vinterbro syd for Oslo, og eies av Maske Gruppen AS som er en av Norges ledende grossister innenfor forbruksmateriell til kontoret.

Datarekvisita Norge AS har i dag et nært samarbeid med de største distributørene og er HP preferred partner, HP Supplies partner, Lenovo Business Partner, Samsung Business Partner, Lexmark Business partner med flere. Av den grunn har vi god tilgang til innovative produkter, kvalitet, service og konkurransedyktige betingelser.