Søk

Digital fargeproduksjon

Det var Canons teknologi som bidro til å skape markedet for digital fargeutskrift. Vår serie av profesjonelle løsninger for digital fargeutskrift fortsetter å lede an og tilbyr fremragende kvalitet og hastighet for både store og små utskriftsjobber. Med ColourPass-kontrollere gir disse løsningene avansert fargeutskrift inkludert omfattende fargestyring. I tillegg får man et spesielt funksjonssett tilpasset grafisk arbeidflyt og et program for vanlige arbeidsstasjoner for styring av utskrifter. Canon-farger gir deg et fortrinn i markedet for digital fargeutskrift.

 

For mer informasjon om digital trykk ta kontakt med vår grafisk avdling Knut Erik Jakobsen

Digitaltrykk bruker vi til trykksaker i små eller mellomstore opplag (fra ett til noen hundre eksemplarer) når tid og pris er viktig.
Fordelen med digitaltrykk er lav pris ved mindre opplag, mulighet for høy oppløsning i rastergrafikk og utskriftene kan inneholde variable data, som ved adressering eller nummerering. Ved bruk av digitaltrykk krever ikke trykksakene tørketid og vi kan som oftest levere samme dag.
Vi leverer alt fra visittkort, brevark, konvolutter, foldere, brosjyrer og spesielle produksjoner på plast, alt kjørt digitalt når opplagene tilsier at det er det mest lønnsomme for vår kunder.