Søk

Storformat

Våre storformatskrivere kan håndtere en rekke ulike medietyper, slik at du kan lage butikkskilt, plakater, diagrammer, prosjektplaner, skilt og mye mer – uten å måtte gå til det lokale trykkeriet, slik at du sparer både tid og penger. Hver av disse effektive produktene leveres med Canons kraftige programvare PosterArtist*, som gjør det mulig å produsere selv de mest fantasifulle "kunstverkene" ved hjelp av bare noen få enkle trinn.

Med et 12-fargers LUCIA-blekksystem vil det gi eksepsjonelt klare og nøyaktige farger fordi det inneholder både RGB- og CMYK-blekk. Dette innovative systemet har også vist seg å være svært kostnadseffektivt, da det er mindre behov for å blande farger for å produsere ønsket resultat. På den måten får du mer igjen for investeringen din.

For mer informasjon om storformat, ta kontakt

 

Innen for storformat plotting er vi her for vår kunder, med vår brede og gode kompetanse på området.
Ønskes det plakater i små opplag, bilfolie, vindusfolie, utskåret logo eller bokstaver er vi den rette samarbeidspartneren på området.
Skal det være andre produksjoner som Roll up, standèe, pop up eller flagg står vi mer enn gjerne til tjeneste også på dette området.

Skal din bedrift delta på et arrangement, en messe eller annen profilering, og på den måten ønsker å synliggjøre sitt budskap på en effektiv og oppmerksomhetsmessig god måte kan vi foreslå å kontakte oss for å få en idè på hva som funker av messevegger, pop up, standèe, roll up, plakater, folie, tapet med eget print osv.
Her er det stort sett vårt eget hode som setter begrensingen og ikke hva vi kan levere av type produkter.