Sentralbord: 64 97 62 30 E-mail: kundeservice@datarekvisita.no
Tom handlekurv

Om oss

Forsiden Om oss

Om oss
Datarekvisita Norge AS er en norskeid kompetanseleverandør innenfor datarekvisita, AV og IT-utstyr. Selskapet markedsfører et komplett sortiment av kvalitetsprodukter innenfor data- og kontorrekvisita, hardware og software. Vi legger stor vekt på å være en preferert serviceleverandør med kompetanse, dyktige konsulenter, rask levering og ikke minst konkurransedyktige betingelser.
Datarekvisita Norge AS er en av Norges ledende leverandører av kontor- og datautstyr til det norske bedriftsmarkedet. Datarekvisita Norge AS fører produkter fra alle kjente merkevarer og har et produktspekter som omfatter kontor- og datarekvisita, møteromsinstallasjoner og IT-utstyr.
Datarekvisita Norge AS er en landsdekkende leverandør med alle de fordeler dette innebærer for våre kunder.
I 2019 Kjøpte vi opp og fusjonerte inn Norsk EDB Rekvisita som har vært en solid aktør i bransjen i mange år. Dette ruster oss til å skape vekst i fremtiden og å tilby kundene våre og nye kunder den kvaliteten og oppmerksomheten de fortjener.
Selskapet har hovedkontor på Vinterbro syd for Oslo, og eies av Maske Gruppen AS som er en av Norges ledende grossister innenfor forbruksmateriell til kontoret.

Datarekvisita Norge AS har i dag et nært samarbeid med de største distributørene og er HP preferred partner, HP Supplies partner, Lenovo Business Partner, Samsung Business Partner, Lexmark Business partner med flere. Av den grunn har vi god tilgang til innovative produkter, kvalitet, service og konkurransedyktige betingelser.
Vår forretningside
Datarekvisita Norge AS skal være en foretrukket leverandør av AV løsninger og møterom, kontor- og datarelaterte produkter til privat og offentlig sektor. Vår virksomhet skal være kundeorientert og preges av tilgjengelighet og tilpasningsevne
 
Vi har fortsatt stort fokus på personlig oppfølging av våre kunder til tross for den økte bruken av e-handelsløsninger. Til å følge opp våre kunder vil vi dedikere faste salgskonsulenter i tillegg til våre kundekonsulenter ved vårt kundesenter Sammen med våre leverandører vil vi ved behov også kunne stille med ytterligere ressurser, for eksempel ved sambesøk, kurs eller ved presentasjon og lansering av nye produkter. Dette skal skape store kundeopplevelser som er noe vi brenner for i hverdagen.
Vi ønsker å være den leverandøren i markedet som ikke ber kunden tilpasse seg leverandørens måte å gjøre handel på, men heller skreddersy løsninger og leveranser den måten som er til det beste for kunden. Dette er med på å skape de store kundeopplevelsene og at kunden faktisk får det de ønsker, levert med høy kvalitet.
 
Vår organisasjon er preget av fleksibilitet i forhold til å tilrettelegge for individuelle løsninger for våre kunder. Vi har korte beslutningsveier internt og kan således raskt etablere løsninger til beste for våre kunder og oss. Dette kan eksempelvis være leveranseløsninger, fakturaløsninger, leverandørstyrt lager i kundens lokaler, bestillingsløsninger og returordninger.
 

 

Vår miljøsatsning

Datarekvisita Norge AS ønsker å fremstå som et miljøvennlig selskap der miljøhensyn og miljøbevissthet er godt innarbeidet i våre tjenester og virksomheter. Vi har som mål å bruke miljøarbeidet i selskapet som en positiv konkurransefordel. Vi skal verne det ytre miljø ved å ta ansvar og sørge for gode interne rutiner som igjen skal redusere selskapets klimapåvirkning. Datarekvisita Norge er sertifisert som Miljøfyrtårn

 

Miljømål i Datarekvisita Norge AS

 
Datarekvisita Norge AS har etablert følgende overordnede mål for sin miljøinnsats:
 

 • Vi skal utgjøre en minst mulig belastning på miljøet, og sørge for god utnyttelse av energi, avfall og andre ressurser innenfor selskapets økonomiske rammevilkår.
 • Vi skal til enhver tid sørge for at gjeldende lovpålagte miljøkrav etterleves i alle ledd i organisasjonen.
 • Vi skal synliggjøre våre miljøambisjoner for våre kunder, besøkende, ansatte og legge til rette for miljøriktig atferd, samt aktiv sørge for å informere om deres muligheter for miljøpåvirkning.
 • VI skal fortsette å stille tydelige miljøkrav ved innkjøp av varer og tjenester, og sørge for at vårt sortiment rundt miljøprofilerte produkter øker.
 • Vi skal fortsette å jobbe mot at Datarekvisita Norge AS skal bli en ledende miljøleverandør i vårt marked.

 
 
Vår kvalitetspolitikk
I Datarekvisita Norge AS er kvalitetsarbeidet en kontinuerlig prosess og er fokusert rundt det å kunne levere produkter og tjenester av høy kvalitet til kundene
 
Vi ønsker at samspillet i organisasjonen skal skape en helhetlig kvalitetsopplevelse hos våre kunder. For å lykkes med dette kreves det at organisasjonen er tilpasningsdyktig i forhold til kundenes behov og etterspørsel. Selskapet ønsker å utvikle gode og langsiktige relasjoner til sine kunder, og vurderer høy kundetilfredshet som en forutsetning for å videreutvikle selskapet som en kvalitetsleverandør. Vi skal holde det vi lover og tilfredsstille våre kunders totale behov for service og oppfølging.
 
Definerte kvalitetsstandarder internt skal ivareta vår målsetting om å ha markedets høyeste nivå på fagkunnskap og leveringspresisjon.
I vår kvalitetsprosess har vi spesielt lagt vekt på følgende områder:

 • Tilgjengelighet og service for kundene
 • Høy tilgjengelighet av varer
 • Levering av varer til avtalt tid og på avtalt bestemmelsessted
 • Kontinuerlig utvikle vårt produktsortiment
 • Konkurransedyktige tilbud
 • Avhjelpe kundeklager og avvik fra prosesser og rutiner
 • Høy kompetanse på våre medarbeidere

 
Datarekvisita er ISO sertifisert etter ISO 9001:2015 standarden. Vi leverer derfor kvalitet i alle ledd til våre kunder og leverandører.
Bilderesultat for iso

Videokonferanse og Møterom

Datarekvisita Norge AS er en meget kompetent samarbeidspartner med komplett løsningsspekter innen videokonferanse- og møterom systemer. Vi setter dine behov først og sørger for at vi sammen kommer frem til den beste løsningen, som er tilpasset dine behov.

Vi tar prosjektet til der du befinner deg og styrer alt fra a til å, du som kunde er i fokus under hele prosjektet.

 
 
Hvis dere har et mindre eller større prosjekt, send oss en anmodning så tar vi kontakt for å avtale møte med videre fremdrift. Vi sitter med stor kompetanse innen mange fagområder. Dine behov finner vi!