Søk

 

Digital Signage

Digital Signage, informasjons distribusjon eller elektroniske plakater. Kort fortalt handler dette om å oppfylle en visjon om å kunne sitte sentralt og oppdatere informasjon på mange lokasjoner. Når man skal ut i markedet og finne en løsning for dette, enten det er til HMS-informasjon til avdelingskontorene, visning av møteromsbooking eller reklame på skjer-mer, så er det viktig å finne en løsning som gir deg oppetid og ekspansjonsmuligheter. For ikke å snakke om dynamikk som gjør at noen faktisk ser på budskapet ditt.

Løsningene er langt mer effektive i å nå frem med budskapet i forhold til tradisjonelle kanaler som TV, radio, aviser, ukeblader og lignende. Mye av grunnen er at man kan nå riktig publikum på riktig sted til riktig tid, og vise innhold som er relavant til hva som skjer i øyeblikket. Det kan være reklame, HMS-informasjon, møteromsbooking, intern informasjon og ellers det budskap man kan ha behov for å formidle til et publikum.
Fleksibilitet og mulighet for oppdatert informasjon er relevant til plasseringen av skjermen. Innholdet kan styres sentralt og dermed spre et budskap over store geografiske områder ved hjelp av et par tastetrykk. Tradisjonelt trykker mann opp plakater og distribuerer disse ut, det tar tid og koster penger.