Søk

Samarbeidspartnere

Datarekvisita Norge as har i dag et nært samarbeid med de største distributørene

Datarekvisita Norge as har i dag et nært samarbeid med de største distributørene og er HP preferred partner, HP Supplies partner, Imation IBM Business Partner, Lenovo Business Partner, Samsung Business Partner, Lexmark Business partner med flere. Av den grunn har vi god tilgang til innovative produkter, kvalitet, service og konkurransedyktige betingelser

 Våre Sertifieringer

Som HP Gold Preferred Partners har vi oppfylt de strengeste HP-kriteriene for å gi bedriften din komplette og tilpassede løsninger. HP gold Preferred Partners samarbeider tett med HP for å sikre at du får tilgang til den mest avanserte teknologien og den beste avkastningen på IT-investeringen.

Les mer her

Acer er den tredje største leverandøren i det globale PC-markedet, og vår vekst er en av de raskeste i bransjen.
Disse viktige resultatene kommer fra en klar og lineær sammenheng med oss som partner. Acer har valgt en forretningsmodell - indirekte distribusjon - og vi er lojale mot denne modellen.
Acer har presise mål: å vokse og øke brukerens tilfredshet. Vi trenger partnere som deler våre ambisjoner og som arbeider med vår samme energien i møte disse målene.

Les mer her

The Business Partner nivået er for partnere som selger Lenovos produkter, inkludert den nylig annonserte Lenovo-branded stasjonære og bærbare PC-modeller rettet mot små bedrifter. Parnerskapet drar nytte av Lenovos utvidede produktlinje rettet mot små bedrifter og forbedrede ThinkVantage Technologies, som gir partnere muligheten til  å tilby utvidede tjenester og flere løsninger for nye og eksisterende kunder.

Les mer her

Som en fullverdig Lexmark Expert Partner, får vi førsteklasses support via engasjert rådgivere som er i direkte kontakt med oss som forhandler. Men vi  får også mer av de verktøyene som trengs for å bringe reelle verdiskapende løsninger til kundene våre. For eksempel gir Lexmark Solutions Centre deg gratis tilgang til utvalgte arbeidsflyt programmer som du kan forhåndsinstallere på MFP. Og du kan få spesielle sertifiseringer, som "Lexmark Certified Solutions Partner», som lar deg tilby kundene noen av de mest avanserte dokument-arbeidsflyt løsninger på markedet.

Les mer her

Polycom er verdens ledende leverandør av kommunikasjons- og samarbeidsløsninger. Polycom integrerer streaming av HD-basert video, tale og innholdsløsninger, og vil derfor være det smarte valget for bedrifter og organisasjoner som ønsker en dokumentert konkurransefordel.

Les mer her

 

 Andre partnere vi har et tett samarbeid med:

Canon Inc. er et verdensomspennende konsern med over 160 000 ansatte. Med et lidenskapelig forhold til bildet, har Canon videreført sin teknologi til flerfoldige markeder og etablert seg som verdensledende innen bildekommunikasjon og dokumenthåndtering for konsumenter, kontor- og produksjonsmiljøer. Canons bredde av løsninger strekker seg fra digitale kompaktkameraer og SLR-kameraer (speilrefleks), videre til produkter innen kringkasting og medisin, til multifunksjonsskrivere og produksjonssystemer - omgitt av en mengde verdiøkende tjenester.

Ler mer her

For mer enn 70 år har Samsung vært i forkant av innovasjoner. Våre funn, oppfinnelser og gjennombrudd produkter har bidratt til å forme historien av den digitale revolusjonen.
Samsung er styrt av en enkel filosofi, sterke verdier og høy etisk standard som informerer arbeidet vårt hver dag. I alt vi gjør, ønsker vi å hjelpe folk et bedre liv.
Samsung er opptatt av å utvikling av innovative teknologier og effektive prosesser som skaper nye markeder, berike folks liv, og fortsetter å gjøre Samsung en digital leder.

Ler mer her

 

Siden begynnelsen har få selskaper kunne likestilles med Sonys omdømme når det gjelder utvikling, oppfinnsomhet og pålitelighet. I løpet av årene, har det vært mange revolusjonerende innovasjoner.

Les mer her

 

 

NEC er en ledende global leverandør av datamaskin og telekommunikasjon produkter. Gruppen ble grunnlagt i 1899 i Tokyo, har ca 145 000 ansatte og en årlig omsetning på 42 milliarder USD. I dag leverer NEC mer enn 15 000 ulike produkter, fra mikrobrikker til satellitt-stasjoner. I alle forretningsområder: telekommunikasjon, komponenter, datamaskiner og industrielle systemer, er vi topp ti. Forretningskonseptet som veileder vårt daglige arbeid er:
"Med produkter i forkant av teknologi, høy kvalitet og enestående service, tilbyr vi våre kunder i Norden og Baltikum IT-løsninger

Les mer her