Søk

Be om tilbud
Forespørsel Datautstyr

Vi er en kompetanseleverandør innenfor rekvisita og IT-utstyr. Selskapet markedsfører et komplett sortiment av kvalitetsprodukter innenfor data- og kontorrekvisita, hardware og software. Vi legger sterkt vekt på å være en preferert serviceleverandør med kompetanse, dyktige konsulenter, rask levering og ikke minst konkurransedyktige betingelser.
Les mer

Forespørsel Grafiske tjenester

Det er vanskelig å komme utenom alt profilmateriell i en bedrift. Daglige ting som visittkort, brevark, konvolutter og blanketter, er svært viktige for bedriftens identitet, og profilering utad. Vi hjelper deg med å velge riktig produksjonsmetode og sørger for at du får din selvfølgelig kvalitet til rett tid.
Les mer

Videkokonferanse

Datarekvisita Norge AS er en meget kompetent samarbeidspartner med komplett løsningsspekter innen videokonferansesystemer. Vi setter dine behov først og sørger for at vi sammen kommer frem til den beste løsningen, som er tilpasset dine behov. Vi tar prosjektet til der du befinner deg og styrer alt fra a til å, du som kunde er i fokus under hele prosjektet.
Les mer