Søk

Polycom er verdens ledende leverandør av kommunikasjons- og samarbeidsløsninger. Polycom integrerer streaming av HD-basert video, tale og innholdsløsninger, og vil derfor være det smarte valget for bedrifter og organisasjoner som ønsker en dokumentert konkurransefordel.

Polycom tilbyr markedet idag en komplett portefølje av HD-baserte løsninger for IP-nettverk/internett som dekker alt fra personlige samtaler til engasjerende møter. Hver enkelt løsning fra Polycom har ett felles sett med funksjoner som er konsekvente fra den ene løsningen til den andre. Alle løsningene gir tilnærmet full realisme gjennom UltimateHD™. Med implementering av innhold i HD Video, HD Voice og HD Content, går opplevelsen av telenærvær lenger enn vanlig visuell kommunikasjon.

Videoløsninger fra Polycom gir slagkraftig visuell kommunikasjon basert på HD-teknologi fra mobile terminaler (iPhone, iPad, Android), skrivebord, i møterom, og til større auditoria. Organisasjoner bruker vår integrerte portefølje av standard-baserte produkter til blant annet å øke effektivitet, øke kunnskap og akselerere beslutningstaking mellom avdelinger og forskjellige geografiske steder. Videoløsninger fra Polycom er også sømløst integrert med bransjeledende arbeidsflytapplikasjoner fra ledende aktører som Microsoft, IBM for å nevne noen.

Polycom er den ledende leverandøren av standard-baserte IP-telefoner. Polycom tilbyr et utvalg av støttede samtalestyringsplattformer og en kolleksjon av IP telefonmodeller som innfrir din organisasjons unike kommunikasjonskrav. IP-telefoner fra Polycom er konstruert for å levere en førsteklasses kommunikasjonsopplevelse. De har fremragende lydkvalitet, avanserte funksjoner, er brukervennlige, er lette å konfigurere og oppgradere, og beskytter din investering over tid.

 
Som verdensledende innen Unified Communications tilbyr Polycom deg den optimale UC-opplevelsen
Polycom-fordelen er vårt bidrag til å gi deg en enhetlig kommunikasjonsløsning som du vil ha stort utbytte av både på kort og lang sikt, og som kan utvides i takt med utviklingen i virksomheten. Polycoms UC-løsninger spenner fra PC-en til virkelighetstro telepresence og kan tilby følgende:

Ledende løsninger
Kunder som ønsker fleksibilitet, utvalg og en sikker investering uten å binde seg til én leverandør, velger gang på gang Polycoms løsninger og solide økosystem bestående av strategiske partnere og kanalpartnere innen UC. Polycom er foretrukket leverandør i Microsoft-, IBM-, BroadSoft-, Avaya-, HP- og Juniper-miljøer. Vi gir deg fleksibilitet til å velge mellom flere driftskritiske UC-plattformer og spesialløsninger.

Åpen arkitektur
Polycom tilbyr løsninger basert på åpne standarder. Vi bruker flere leverandører i våre UC-løsninger og tilbyr kompatible video-, telepresence-, tale- og innholdsdelingsløsninger. Dette gjør Polycom til en foretrukket partner fremfor leverandører som tilbyr lukkede, patentbeskyttede UC-løsninger fra én og samme leverandør. Polycom beskytter også IT-investeringene dine gjennom å la deg bestemme tempoet for overgangen til UC, uten at du må bytte ut eksisterende teknologi. I stedet beholder du kontrollen og den effektive bruken av IT-ressursene dine, både på kort og lang sikt.

Nyskapning
I nesten 20 år har Polycom vært en nyskapende leder i bransjen. Helt siden starten har vi fokusert på å levere nyskapende, standardbaserte løsninger og gi kundene våre en best mulig kommunikasjonsopplevelse. Fordi vi er opptatt av kundene våre og av nyskapning, fortsetter vi med visjonære UC-løsninger som gir mennesker muligheten til å kommunisere og samarbeide overalt

 

Polycom-fordelen bidrar til å:

 

  • øke produktiviteten med kortere
  • mer effektive møter
  • knytte sterkere bånd til medarbeidere og partnere
  • oppnå rask investeringsavkastning og kutte kostnader
  • finne løsninger som passer dine arbeidsmåter og din bransje
  • gi deg fleksibilitet, utvalg og sikker investering.

 

Polycom tilbyr markedet idag en komplett portefølje av HD-baserte løsninger for IP-nettverk/internett som dekker alt fra personlige samtaler til engasjerende møter. Hver enkelt løsning fra Polycom har ett felles sett med funksjoner som er konsekvente fra den ene løsningen til den andre. Alle løsningene gir tilnærmet full realisme gjennom UltimateHD?. Med implementering av innhold i HD Video, HD Voice og HD Content, går opplevelsen av telenærvær lenger enn vanlig visuell kommunikasjon.

Video

Videoløsninger fra Polycom gir slagkraftig visuell kommunikasjon basert på HD-teknologi fra skrivebord, i møterom, og til større auditoria. Organisasjoner bruker vår integrerte portefølje av standard-baserte produkter til blant annet å øke effektivitet, øke kunnskap og akselerere beslutningstaking mellom avdelinger og forskjellige geografiske steder. Videoløsninger fra Polycom er også sømløst integrert med bransjeledende arbeidsflytapplikasjoner fra ledende aktører som Microsoft, IBM for å nevne noen

Tale

Polycom er den ledende leverandøren av standard-baserte IP-telefoner. Polycom tilbyr et utvalg av støttede samtalestyringsplattformer og en kolleksjon av IP telefonmodeller som innfrir din organisasjons unike kommunikasjonskrav. IP-telefoner fra Polycom er konstruert for å levere en førsteklasses kommunikasjonsopplevelse. De har fremragende lydkvalitet, avanserte funksjoner, er brukervennlige, er lette å konfigurere og oppgradere, og beskytter din investering over tid.